Samsung Headquarters Parking Garage

With the parking garage of Samsung’s Silicon Valley headquarters constantly exposed to the California sun, NBBJ selected Omega 1520 architectural mesh to shade, ventilate and secure the building. Custom printing reminiscent of a circuit board underscores the tech giant’s corporate identity.

Weaves: Omega 1520

Attachment: Extended Loops Hook at Top

Application: Facades, Parking

Subsection: Etched Graphics

Location: San Jose, California

Architect: NBBJ

Market Segment: Corporate

Download: PDF

Sustainability
Durability
Aesthetic
Sun shading
Natural lighting
Ventilation

More Projects

View all
CONTACT US
How can we help?

As your turnkey design and engineering consultants, we are here to assist you through the entire design-build process. Please tell us how to reach you and how we can assist.